Internet


Az Internet használata mára, életünk szerves részévé vált az iskolában, a munkahelyen, és otthonunkban is a kikapcsolódás elengedhetetlen része. Társaságunk kiemelt szerepet vállal a vidéki szélessávú internet szolgáltatás kialakításában, hogy a gyors és stabil internet mindenki számára elérhető legyen, azokon a helyeken is ahol a nagy szolgáltatók, még nem építették ki rendszerüket. Megtisztelő vállalkozásunk számára, hogy a térség önkormányzatai együttműködő partnerként támogatja munkánkat. Munkatársaink az informatikai szakma iránt elkötelezett szakemberek, akik felmerülő műszaki probléma esetén, készek azonnal megkezdeni a hiba elhárítását, ezzel biztosítva az Önöknek nyújtott szolgáltatás folyamatos fenntartását. Számunkra a legfontosabb az Ügyfél elégedettsége.

 

Internet szolgáltatásunk előnye: olcsó, nagy sávszélességű, megbízható, állandó hozzáférésű szolgáltatást biztosítunk egyéb járulékos költségek és telepítés díj nélkül*.

Továbbá a társaságunk foglalkozik:

 

Vállalati internet szolgáltatás

Fontos, hogy a partnereinknek minőséget biztosítsunk, így üzleti ügyfeleinknek számára optikai hálózaton keresztül szimmetrikus bérelt vonali összeköttetést szolgáltassunk. A szolgáltatási területünkön belül készen állunk, hogy kiszolgáljuk a helyi vállalkozásokat és vállalatokat üzleti internet szolgáltatásunkkal. Elsősorban kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és továbbá a közintézmények számára ajánljuk.

Számos partnerünk veszi igénybe a salgótarjáni és a bátonyterenyei ipari parkokban ezen kapcsolatainkat.  Továbbá Salgótarján belvárosában a cégeknek vállalati szintű optikai nagy sebességű kapcsolatot biztosítunk, ezzel elősegítve működésüket. Ezen szolgáltatásunk kiváló megoldás, ha önnek elengedhetetlen az üzletfolytonosság és az állandó rendelkezésre állás.

Rengeteg helyi vállalkozás és cég veszi igénybe a szolgáltatásainkat, melyekről készítettünk egy oldalt. Ezt az alábbi oldalon tekintheti meg, ide kattintva!

A bérelt kapcsolati előnyei, amelyeket tudunk biztosítani az üzleti partnereink számára:

 • Magas megbízhatóság, akár 98%-os rendelkezésre állás
 • Akár szimmetrikus és garantált le- és feltöltési sebesség
 • Szolgáltatói központi felügyelet
 • Kiemelkedő támogatás
 • Akár optikai csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)
 • Akár nagy sebességű mikrohullámú pont-pont csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)
 • Publikus IP cím lehetőség

További információkat az ügyfélszolgálatunkon kérhet a Vállalati Internetünkről!

 

Technológia

A hétköznapokban is megjelenő optikai kábel technológiát használva egyre több helyen érhető el a hálózatunkban ilyen összeköttetés, amely nagy sebességet, alacsony válaszidőt és stabil kapcsolatot biztosít. Erről a megoldásainkról és hálózati infrastruktúra kiépítéssel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon kérhet tájékoztatást. Lakossági ügyfeleink egyes területeken új generációs modern optikai hálózaton keresztül kapcsolódhatnak hálózatunkra.

Leendő és meglévő ügyfeleinknek lehetőségük van vásárolni bekötéskor és utólag is WiFi hálózati routert, amelyről bővebben az elérhetőségeinken kaphat információt.

További tájékoztatást a 06 (30) 9427180 vagy a 06 (32) 418-018 ügyfélszolgálati számainkon kaphat!

 

Referenciáink

Büszkeségünk, hogy rengeteg helyi vállalkozás és cég választotta a szolgáltatásainkat. A térség ipari parkjaiban létesített hálózatunkon keresztül képesek vagyunk kiszolgálni a cégek és vállalkozások igényei. A referenciáink között szerepelnek rendezvények, ahol internet szolgáltatásunk volt megosztva az oda látogató vendégek számára. A salgótarjáni strandkézilabda tornán a vállalkozásunk biztosította a Sport1 számára az internetes kapcsolatot, melyen keresztül valósították meg a tv-s élő közvetítést.

Internetes szolgáltatásainkkal kapcsolatos referenciáinkat az alábbi oldalon találja.

 

Lefedettségi területeink

Cégünk, az alábbi településeken biztosít internet szolgáltatásokat: Alsótold, Bárna, Bokor, Bátonyterenye (Kisterenye, Nagybátony, Maconka), Cserhátszentiván, Garáb, Dorogháza, Erdőkövesd, Istenmezeje, Galyatető, Felsőtold, Kishartyán, Kutasó, Kazár, Lucfalva, Mátranovák, Mátraterenye, Mátramindszent, Mátraverebély, Nagykeresztúr, Nagylengend, Nemti, Piliny, Pétervására, Sóshartyán, Ságújfalu, Szalmatercs, Szuha, Szuha-Gombás tó, Salgótarján, Salgóbánya, Szúpatak, Szentkút, Szécsény, Szorospatak, Somoskőújfalu, , Somlyóbánya, Rákóczibánya, Váraszó, Vizslás, Varsány.

Továbbá a salgótarjáni és bátonyterenyei ipari parkok.

Az alábbi települések vonzáskörzetéről érdeklődjön az ügyfélszolgáltatunkon.

 

* A díjtalan telepítést kizárólag új előfizetőink vehetik igénybe! Ha korábban lemondott előfizetését szeretné újra igénybe venni, akkor cégünk a telepítés díját felszámolja! További információkat az ügyfélszolgálatunkon kérhet ezzel kapcsolatban.

 

Hasznos tippek a routerekehz

 • A WiFi router elhelyezése során figyelj, hogy ne legyen a közvetlen közelében elektromos és rádiójelet kibocsátó eszköz. Ez ronthatja a teljesítményét a kapcsolatnak.
 • Stabilabb kapcsolat érdekében érdemes kábellel összekötni a routert és az eszközt. Ilyen eset lehet, amikor nagyobb adatforgalmat igénylő tevékenységet végzel.

 

Internetes csomagjaink

Alap

4300 Ft / hó

 • Díjtalan telepítés
 • 3Mbit/s

Egyedi

3300 Ft / hó

 • Díjtalan telepítés
 • 5Mbit/s

Panel

2200 Ft / hó

 • Díjtalan telepítés
 • 5Mbit/s
Települések, ahol a Toldinet Kft szolgáltat: Alsótold, Bárna, Bátonyterenye, Garáb, Dorogháza, Erdőkövesd, Egyházasgerge, Istenmezeje, Galyatető, Felsőtold, Kishartyán, Kutasó, Karancskeszi, Karancsság, Karancsalja, Karancslapujtő, Kazár, Lucfalva, Mátranovák, Mátraszele, Mátraterenye, Mátramindszent, Mátraverebély, Nagykeresztúr, Nemti, Piliny, Pétervására, Sóshartyán, Ságújfalu, Szalmatercs, Szuha, Salgótarján, Szúpatak, Szentkút, Szécsény, Szorospatak, Somoskőújfalu, Salgóbánya, Somlyóbánya, Rákóczibánya, Váraszó, Vizslás, Varsány
MegnevezésAlapcsomagPanelnetEgyedi
Garantált letöltési sebesség0.50 Mbit/s0.50 Mbit/s0.50 Mbit/s
Garantált feltöltési sebesség0.12 Mbit/s
0.12 Mbit/s0.12 Mbit/s
Böngészési sebesség3.00 Mbit/s5.00 Mbit/s5.00 Mbit/s
Letöltési sebesség1.50 Mbit/s2.00 Mbit/s2.00 Mbit/s
Feltöltési sebesség0.25 Mbit/s0.51 Mbit/s0.76 Mbit/s
Havi előfizetési díj4300 Ft + áfa(5%)2200 Ft + áfa(5%)3300 Ft + áfa(5%)
E-mail2 db2 db2 db
Webtárhely50 Mb50 Mb50 Mb
Publikus IP cím (1 db)3000 Ft + áfa(27%)3000 Ft + áfa(27%)3000 Ft + áfa(27%)